Kawan-Kawan

Saturday, September 15, 2012

Cuti Hujung Minggu...

Boling...boling...

Assalamualaikum. Hujung minggu pantas berlalu. Sibuk dengan tugasan sampingan. Sampai takde masa untuk kemas rumah. Bila balik dah penat...tak larat...alih2 rumah pon macam tu la juger dari bulan lepas. Bersepah-sepah...adoii...menci betol tgk!

Start dari last day skolah 2 hari lepas lagi. Khamis bergegas ke SMK Durian Guling, tido kat sana sempena dengan kem kecemerlangan PMR peringkat daerah...pagi esoknya bergegas-gegas ke Permai Hotel, breakfast kat situ pastu amik kawan pergi ke TER kat Kuala Ibai...pada tahun ni Terengganu menjadi tuan rumah untuk acara sukan 1Malaysia Pendidikan Khas- Masalah pembelajaran dan penglihatan. Jadi secara eksennyer, aku jadi pegawai teknikal laa kat sana...tukang angkat bendera je sebenornya. Acara bowling ni nampak menarik dengan persaingan sihat kalangan anak-anak pelajar pendidikan khas. Dapatlaa mengenali mereka dengan lebih dekat. Pandai-pandai semua main bowling...maklumlaaa wakil negeri.

Malam tu melepaskan lelah dengan berehat-rehat dan tido kat Permai Inn bersama kawan...tgk tv dan makan je keje kami. Bilik tu KPM dah booked untuk 3 malam tapi cukup je la satu malam sebab dah rasa rindu kat umah ku yg comot tu...hehehe :)

Hari ni bersambung lagi untuk acara boling bagi pelajar masalah penglihatan...sonok tengok budak-budak ni main...lepas tu Cikgu Zali a.k.a boss benarkan balik...apa lagi kami berbondong-bondong keluar dari TER Sport Centre tu...sempat jugak boss hulur RM50 buat belanja minyak...tak sampai 10 minit aku dah abiskan duit tu kat Mydin Kuala Ibai...tak leh pegang duit sikit...keciknyer nilai RM50 skrang nehh....

Sempat snap pic time buat keje :)

No comments:

Post a Comment