Kawan-Kawan

Thursday, September 6, 2012

Hahaha!!!

Mak oii...lama giler aku tak update blog ni...dah berkarat hijo! Bz ke malas? Sebenarnya malas kekdahnya...selebihnya memang ada busy sikit dengan percaturan hidup. Lama tak update bukan kat blog ni saja, kat Facebook pon tak berapa nak update dah. Kadang-kadang sebab banyak sangat keje, bila time free nak relaks la plok...nak bersantai-santai...Ermmm...dah lama tak blog walking...tak tinjau-tinjau blog masakan...bukan sebab suka masak tapi suka tengok org masak sajork!! Hopefully, after this...aku rajin kembali nak update blog nih...layout blog ni pon dah macam zaman ice aged...ketinggalan zaman betol dibandingkan dgn blog-blog lain. Aduusss...malu kat otai-otai blogger kat luar sana... :)

No comments:

Post a Comment