Kawan-Kawan

Thursday, October 22, 2009

Fast and Furious??

Hari ni kat sekolah, dengan rela hatinya aku buat pertandingan Public Speaking dan Poem Recital. Pertandingan ini adalah untuk pelajar lepasan PMR dan memandangkan aku adalah penyelaras tingkatan 3 merangkap 'teacher' budak-budak ni, aku terpaksa melibatkan diri mengurus pertandingan yang tidak seberapa ini. Yang penting arahan pihak pengurusan telah dijalankan dengan penuh tanggungjawab.


Masing-masing malu cikgu ambil gambar.. :)

Selepas itu, kami habiskan masa yang selebihnya dengan menonton Fast and Furious.
Bimbang jugak kalau ada adegan-adegan yang 18**.
Tapi ok je, clean..sampai laaa ke satu adegan seksi, aku off terus. Tukar pada cerita baru.. Syurga Cinta. Budak-budak pun malu tengok.

No comments:

Post a Comment