Kawan-Kawan

Sunday, February 14, 2010

Nak Buat Apa???

Assalamualaikum...
Adehh...penatnyer dok rumah...penat dok saja2 jek tanpa aktiviti yang menarik, mecabar plus menggerunkan...
ni baru jek lepas masak, makan dan ngadap tv....memang anggun je kalau orang tengok...ahaks!!
Ari ni aku ader plan nak meluangkan masa dan menghabiskan pulus di kota bharu...tapi bila tengok cuaca...alahaiii...tak larat rasanya mengharungi panas...(ni baru panas dunia...insap...insap....)
Cuaca hari ni memang agak panas, maklumlaa bulan 2 memang cenggini kat pantai timor..Kakak aku pulak siap pesan, kalau nak pegi kota bharu singgah umah dia dulu, takde keje lain laa tuu...mesti nak ngikut..
Tapi masalahnyoo kalau bawak dia, kena bawak sekali anak-anak dia yang cinonet tu...kalau dah bawak yang cinonet tu maknanyaaa takde can laa aku nak menikmati saat-saat bershopping tuss...ahaks! So aku telah buat keputusan...bila mendung sikit aku akan bukak langkah...naik kete dan cowww...tapi selepas aku siap shopping baru aku singgah umah dia...mesti cik kiah tu meletoppp marah...hehehe =D

2 comments:

  1. salam ziarah,,,..tol la..skrg panas tol..xtahan jgk even naik kereta...ihihih

    ReplyDelete
  2. tul tu honey...sampai sakit kepala...

    ReplyDelete