Kawan-Kawan

Saturday, March 20, 2010

Balik Terengganu...

Assalamualaikum...

Ceria sungguh pagi Sabtu ni...
Dari rumah dapat dengar Imam kat masjid sedang buat kuliah lepas subuh...
Cuaca pon ok je...

Hari ni kena balik Serating..sebab esok dah mula keje....
Nanti tak leh laaa nak online sukati jek...sebab keje banyak menanti...
Line kat sana pon tak berapa ok sangat...slow macam kura2...

Maybe akan bertolak ke sana petang ni...
Ole-ole untuk cikgu2 kat Serating pon tak beli lagi ni...
Jap lagi ler gi pasar beli... (",)

3 comments:

  1. ahaks, Malwana dah edit post.. jgn terkezut tau baca balik nanti..hati2 on da way balik ek kak Hunny..

    ReplyDelete
  2. kalu gi gganu kena beli kopok leko - mesti - kalu dok beli dok leh ko? - heran2 - siap bui warning lagi... MESTI beli !!!

    ReplyDelete
  3. memang...akak kalau balik kg mesti beli =)

    ReplyDelete