Kawan-Kawan

Friday, March 19, 2010

Tag: Soalan Detective Era....betul@salah???



Assalamualaikum..
Aku telah ditagged oleh ain yang cun melecun and cute mute utk jawab soalan2 yang begitu mencabar minda nisss...lebih susah dari soalan paper bahasa Inggeris SPM yang mudah macam kacang tu....kekeke 


1) siapakah diri anda di rumah?
Aku ada 2 rumah, satu rumah di Terengganu, satu lagi di Kelate
Kalau umah di Terengganu aku jadi diri aku sendiri...hehehe...iaitu Miss Hanida, si kaki lepak, tido, shopaholic, malas masak...kekeke
Kalau kat umah di Kelate, aku jadi anak yang baik ler utk mak and ayah aku...suka masak,kemas rumah...bagus kan?

2) siapakah diri anda di samping rakan?
Aku suka jadi diri aku sendiri ler, Miss Hanida yang suka bergurau senda, yang suka tolong kawan2

3) 5 benda yg anda idamkan tp masih belum tercapai
1. Umah banglo besar macam umah kakak aku (nak hias cantik2 sbb aku jeles nak umah camtu gak)
2. Kereta Mercedes terbaru kat pasaran (tercapai ke impian kalau keje mcm aku ni?)
3. Melancong seluruh dunia (jeles tgk kwn2 yg dpt pegi)
4. Nak pegi wat Haji kat Mekah (Duit simpan tak taw bila nak cukup...insyaAllah ada rezeki pegilerr)
5. Nak kawin ler (tak taw bila T_T)



4) siapakah nama pasangan anda
Sekarang ni mana laaa aku ada pasangan sejati
Tapi kalau boleh aku nak kawin ngan Fahrin Ahmad...kekekeke

5) ceritakan 5 perkara yg paling anda suka tentang pasangan anda
sebab aku takde pakwe...malas aku nak citer...


6) bila tarikh anda couple
sebab aku takde pakwe...malas aku nak citer...huuhuhuhhhuuuu

7) apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda
apa ni tanya soklan mcm ni...sedih tau kalau org takde pakwe mcm aku nk jawab...wawaaawaaa!!


8) lagu tema cinta anda
tension tol laaa cik ain oiii dapat soklan mcm ni...
Tapi kalau aku ada pakwe aku nak tujukan lagi Two is better than one dari Boys Like Girls
Best ler lagu tu....


9)apa perubahan yg ingin anda lihat dari pasangan anda
Malas nak jawab (tension giler maaaa!!! sebab takde pakwe)


10) tag 10 rakan yg lain
4. Lyn
8. ruti

Sudi-sudikan laaa jawab soklan2 tu ye...pastu bagi tau ler kita =)

4 comments:

  1. cumey btl...hehehe~
    tergelak-gelak sy membace...hehehe~

    btw..thanx sudi jwb...nxt tym blh men lagi tag tag ni...=)

    ReplyDelete