Kawan-Kawan

Thursday, June 24, 2010

Hujan....

Assalamualaikum...

Malam ni aku kat kampung...setibanya di rumah petang tadi kakak ku mesej ajak pergi rumah dia makan ketam besar...jadi berbondong-bondong laaa isi rumah pergi tinggal aku sorang-sorang. Malas rasanya nak naik kereta nak ke Bachok. Dah laa aku dah drive dari Marang ke kampung...mak oii mau tercabut kaki rasanya...dalam kepala ingat nak baring jek...

So, keputusan aku untuk lepak sorang-sorang kat rumah sampai pagi esok tercapai juga. Isi rumah akan balik esok...Mak aiii boring laa plak kalau dok sorang-sorang macam ni...Macam-macam benda aku dah buat...sampai tak tido plak jadinya...hehehe =)

Tiba-tiba tadi hujan bukan main lebat. Dalam hati aku berdoa jangan laaa Ya Allah takde elektrik..aku bimbang jugak sebab kilat dan guruh bersilih ganti. Alhamdulillah...syukur...hujan dah semakin reda. Malam menjadi semakin dingin...Best kalau tido ni....

Dalam sehari dua ni aku tensi sebenarnya (hai tensi aje awak ni Hunny)...
Bukan aku nak ngada2 tensi tapi dah orang tensi kat aku...aku tensi laa balik kat dia...
Nasihat aku kepada orang tu...sudah2 lah nak cari pasal dengan aku yer...Thanks a lot sebab remove aku jadi fren dot dot dot kamoo...jadi dengan happy nama dot dot dot kamoo dah aku block pon kat account Facebook aku...jadi tak payah laa nak ngada2 buat dummy account FB plak...lepas tu dengan selambanya nak add aku jadi fren kamoo...so aku block jugak account tu...apa kess nak layan orang macam kamoo??

1 comment: