Kawan-Kawan

Sunday, July 11, 2010

Kampungku....

Assalamualaikum....

Haiyakkk!!Hehehehe...dah lama tak menulis dalam blog ni. Disebabkan keuzuran laptopku bercampur dengan kemalasan dan ditambah perisa dengan banyak kerja yang perlu dibereskan kat tempat kerja. Sekarang ni aku kat kampung. Kalau kat sini rasa seronok sikit nak online sebab ada 3G. Kalau kat Marang tu alamak!...macam kura-kura lomba dengan arnab laaa...line broadband kat sana ditahap boleh tutup kedai la...

Aku kat kampung sebab sekolah memohon cuti peristiwa, selepas dengan gembira dan jayanya kami mengadakan perkhemahan unit beruniform peringkat sekolah di Taman Rekreasi Pulau Kerengga. Best jugak laaa dapat berkhemah kat situ...ada pantai...ada pokok rhu...ada macam-macam...

So, hari ni aku kena balik semula ke Marang. Lepas Asar insyaAllah aku akan bertolak. Redup sikit. Huhuhu....tak puas rasanya nak lepak-lepak kat rumahku syurgaku ni...Makan durian tak puas lagi. Bukan ada dusun pon tapi beli kat kedai je...Ehh, rasa ngantuk la pulok! Macam nak tido balik rasanya...

Bye-bye (^_^)

2 comments:

  1. Kerja baik2..amanah juga tu kan?kat kg ada line 3G?mantap!!
    Latest post:Menarik!Kisah pemabuk bersolat

    ReplyDelete
  2. Mekasih sbb mengingati...kampung kita kat bandar...hehehehe

    ReplyDelete