Kawan-Kawan

Monday, June 14, 2010

Rindu Berkunjung...

Assalamualaikum kawan-kawan semua...

Rindunya..dah lama tak bukak dan update blog...sibuk dengan kehidupan seharian...hehehe...
Mesti ramai yang menghabiskan masa dengan keluarga cuti sekolah ni...best kan??
Sudah mencecah seminggu lebih menghabiskan cuti sekolah...kerja yang perlu dilaksanakan masa cuti ni macam terbengkalai je sebab seronok bercuti...hehehe =)

Baru semalam je aku balik dari raub melawat kawan lama zaman belajar dulu. Seronok betul bersua muka dan bertanya khabar. Kami menghabiskan waktu bersama dengan aktiviti wajib iaitu makan-makan. Thanks a lot pada Miss Zairin dan juga keluarganya kerana sudi menerima tetamu yang tak seberapa ni...Happy sangat sebab dapat pergi berkelah di Lata Jarum di Ulu Dong. Air kat situ sejuk betul sampai naik biru tangan kaki aku...hehehe...apa lagi dah jumpa air, aku berendam puas-puas...tak malu sebab takde orang sangat kat situ...
Balik je dari Raub aku demam sesema...huhuhu...penangan mandi air jeram yang sejuk tahap gaban!

4 comments:

  1. wah bestnyer g lata jarum..da lama xg sana. tp mmg seyes sejuk gler air nya :)

    ReplyDelete
  2. mmg sejuk air dia...sampai akak demam...hehehe...tk kebah lagi ni...

    ReplyDelete
  3. bila ika da start kelas mesti bz gak nk buka belog huh~

    ReplyDelete