Kawan-Kawan

Sunday, August 8, 2010

Wahhh Lamanya....

Assalamualaikum...

Wahh lamanya tak hupdate blog ni...maklum laa selalu sibuk bekerja...sekarang ni duduk kat Angullia Beach House Resort di Marang, Terengganu...sambil teman kawan-kawan menjalani program Kem Elit SPM bagi tahun 2010..aku tukang sibuk jek...aku punya turn untuk Kem Elit PMR dah habis 05-07 Ogos lepas..Tempat yang sama jugak...seronok jugak bersantai di tepi pantai sesekali..sambil lihat panorama alam yang indah ciptaan Allah. Syukur dapat kesempatan yang seperti ini....entah bila lagi dapat bersantai tepian pantai macam sekarang ni...maklumlaa selalu sibuk dengan urusan kerja dan peribadi...masa tidak membatasi....Allah dah bagi masa yang sesuai cuma kadang-kadang manusia tak pandai nak guna...last-last jadi sia-sia...insaf....insaf....


Sempat lagi dia ni berposing maut kat tepi pantai...huhuhu : D




Damainya pesisir pantai waktu pagi...

Chowww dulu..... =)

No comments:

Post a Comment