Kawan-Kawan

Sunday, January 10, 2010

Dah Keje Nak Wat Camna....

Assalamualaikum...
Huhuhu...aku memang penat...penat...memikir nih!
Minggu ni susah betul nak balik awal...huhuhu...(moral value: tak baik dok mengeluh...)
Tapi nak luah perasaan jek...Minggu ni jadual penuh (hik...macam CEO jek)...
Hari ni meeting, esok plak ada latihan rumah sukan, lusa plak ada perjumpaan ko-ko,
tulat plak latihan rumah sukan lagik...khamis plak meeting panitia...woiii!! bila aku nak balik awal nissss?
Aku kena gi JPN sebab kena amik satu borang ni, staff kat JPN plak memang hampeh coz dia bagitau kena amik sendiri, tak bleh mintak tolong orang lain amikkan...eeee geram aku.
Bukannya borang tu ada rahsia kerajaan...borang kosong jek!
Lagipon bukan nyer aku suruh mat rempit atau drug dealer yang gi amik!!! Geram tol!!
Ok la, cool...esok Insyaallah aku nak mintak excuse la jap...moga-moga rakan-rakan mengerti....

Disebalik kegeraman aku tu...aku salute le cikgu-cikgu SMK Seri Serating kalau bab-bab keje niss...
Antara cikgu yang memang rajin tahap gaban:


Wahh...ni la Kak Aini, Ketua Bidang Kemanusiaan
Dia ngajar Geografi, memang kelas cara dia ngajar...
Rajin dan berdedikasi...malu je orang amik gambar...
Relaks ler kak Aini....hehehe!


Ni plak cikgu Maths kita, Fadhlina Yusof
Nama glamour dia Fena...huiii rajin ni...
Budak-budak Form 5 memang minat giler kat dia...
Especially budak laki...asyik kerumun meja dia jek...
Hai, meja aku gak yang budak takut nak pegi...hik hik!

2 comments:

  1. Salaam. Betul3 tak baik mengeluh. Selamat kerja rajin2 dan selamat belaka :)

    ReplyDelete