Kawan-Kawan

Tuesday, January 19, 2010

Perkembangan Baru...

Assalamualaikum,
Rasanya dah bersawang blog ni...hehehe. Malas betul nak update.
Kat sekolah bukan sempat nak jenguk.
Kalau dah sampai kat rumah, ingat bantal je. Asyik nak tido ...
Hai, serba serbi malas...bila nak rajinnya??
Kat sekolah, aku ni di kira jenis yang malas...malas kemas meja...


Cuba tengok buku tu, dah berzaman macam tu laa
jugak. Tu belum tengok sebelah kiri meja...
Koleksi buku yang perlu ditanda tinggi macam bukit...hehehe!



Cuba tengok meja Cikgu Zunie, cikgu yang rajin...
Keje dia takde lain, mesti buat keje jek...
Meja dia kemas betul, siap ader sistem file...
Aku ader jugak sistem macam tu tapi bukan membantu pon...
Sebab fail tu bertimbun-timbun dalam gerobok...
Malas nak kemas punya pasal...
Malas lagi....Hehehe!!


No comments:

Post a Comment