Kawan-Kawan

Friday, February 5, 2010

Rindunyer...

Assalamualaikum....
Alahai...aku terkena jangkitan baru minggu ni...jangkitan rindu ler...
Baru seminggu tak balik kampung, aku dah jatuh rindu...huhuhu...
Memang minggu ni plan tak nak balik kampung coz minggu depan dah cuti Chinese New Year...
Satu lagi, aku tengok mak dah makin sihat minggu lepas walaupun makan masih bersuap...
So tak bimbang sangatllaaa...
Ulang alik ni memang penat sebab aku drive sorang-sorang je...tambah lagi aku ni kan kaum hawa...
Kaum hawa ni memang mudah penat...hehehe...tapi berhati waja tau!!
Ye laaa...kalau tak berhati waja takkan aku ok je redah highway sorang-sorang dari Kelate ke KL zaman study dulu...
Namun dalam dok berhati waja tu takot gak...memang doa tak putus2 ler sepanjang perjalanan...

So cerita balik pasal hal tak balik kampung...
Cuti ni aku bangun awal bebenor...tak azan subuh dah bangun...
Siap tgk tv habis satu movie,basuh kete, kemas rumah, sapu laman,basuh kain...mak oii penatnyer!
Lepas siap bantai tido sekejap...
Bangun sebab terkejut bunyi mesej kat tepon....
Terus siap2 keluar pegi makan....huuhuuhuu...what a life! Tak mencabar langsung...kekeke!

Balik makan singgah kat pantai Kelulut beli air nyor!! Tapi sebab perut dah penuh, aku kasi peti ais yang merasa air tu dulu...karang aaarr minum...

Ni ler Pantai Kelulut...pulau kecik tu Pulau Kapas..


Ni plak saja tepek kat sini gambar terbaru tuan punya blog ni...hehehe
Tembam betol...semua orang cakap dah tembam pipi tu...huhuhu
Sepupu aku plak tiap kali jumpa mesti cakap "Nida, makin chubby nampak!"...menyampah tol!!

No comments:

Post a Comment