Kawan-Kawan

Thursday, March 25, 2010

Kena Terjah!!!

Assalamualaikum...
Terharunya dapat Anugerah Terhormat Top Blogger 2010  dari Miss Dalila dan Miss Tora
Sebenarnya aku edit post ni...sebabnya mula2 aku terima award ni dari Miss Dalila je...lepas tu dapat lagi award sama dari Miss Tora...
Bangga nyer aku rasa...kembang kempis hidung ni...hehehe...mcm artis plak...
Terima kasih banyak-banyak yer walaupon agak bersawang dah blog ni dek kerana masalah keje dan line brokben (asik ngadu je aku ni...isk...isk...isk...)

Syarat2 utk terima award ni ialah:-

  • Thanks & link to the person that gave you award..
  • Past this award onto 12 blogger's you've recently discovered and think are fantastic..
  • Contact and let them know they've won the award.

    Aisey aku tak tau nak pass kat sapa2 award ni sebab aku rasa semua blogger2 yang sudi terjah blog aku ni best! So u all deserve it!! =)

2 comments:

  1. wah..pemes la tuan blog neh..skali kena terjah 2 org tu :-) tq sudi terima ye hehe

    ReplyDelete
  2. mekasih jugak coz sudi bagi award ni kat akak =)

    ReplyDelete