Kawan-Kawan

Friday, April 9, 2010

Salam Rindu...

Assalamualaikum...
Dah lama tak menjejakkan kaki ke blog ni...sampai dah usang, berabuk, tahap boleh tutup kedai rasanya...
Biasalaaa alasan aku ialah busy memanjang...tapi memang betol laa ketiadaan masa dgn mood membuatkan aku malas nak update blog ni...rindu pulak nak baca entri2 kenkawan blogger yang lain...

8 comments:

  1. jemput2 lh ke blog sye yg xseberapa..
    untung2 naek smagt..hehe..

    ReplyDelete
  2. Kalau rase2 nk pinjam vacuum utk sedut sawang kat blog nie...cakap je lah...jgn malu2..takpe ,kt org tak kisah stkt pinjam,janji pandai amik,pandai le antar balik...dan dlm keadaan baik adanya...ke ke ke..

    ReplyDelete
  3. sapa ler jiwang sgt kat atas tu...kekeke!

    shahril- meh laa anta vacuum tu kat sini...hehehe...

    ReplyDelete